hobby's leren

1. ik heb altijd al interesse gehad in met hout werken toen ik deze online bouwtekeningen tegenkwam was ik gelijk verliefd. deze man heeft 10.000 bouwtekeningen van een makkelijke palletbank tot een ingewikkelde salon tafel mij heeft het heel erg geholpen ideeën op te doen om zelf te maken en lekker bezig te zijn. 

 

 

2. ik heb zelf leren gitaar spelen hiervoor heb ik meerdere cursussen gevolgd waaronder, leer gitaar spelen in 22 lessen, gitaarles alles in een en gitaarles voor beginners gitaar solos leren spelen. al deze cursussen zijn mij goed bevallen maar het is voor ieder anders wat je wil. wil je snel de basics leren probeer dan de bovenste link  of wil je alles en heb je meer de tijd / wil je uitbreiden in wat je kunt bekijk dan de onderste. 

3. tarot is een set van 78 kaarten met symbolische afbeeldingen, afwijkend van de normale 52 speelkaarten. De set wordt veel gebruikt voor persoonlijkheidsanalyse, voor meditatie en voor toekomstvoorspelling. Een belangrijk aspect van de Tarot, dat door de enthousiaste toepassing als voorspelmethode wat in vergetelheid is geraakt, is dat het door esoterische auteurs vanaf de 19e eeuw beschouwd werd als een via symbolen overgeleverde occulte filosofie.